Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha në konferencën e fundvitit duke u ndalur në çështjen e Kosovës vlerësoi e komentoi si letër e zezë në arkivin e nacionalizmit serb rezolutën kundër pavarësisë së Kosovës dhe tha se qeveria shqiptare do të marrë të gjitha masat për lehtësimin e një embargoje të mundshme të serbëve ndaj Kosovës.
XS
SM
MD
LG