Ndërlidhjet

LONDËR


Gjetja e një zgjidhje të drejtë dhe afatgjatë për Kosovën është e para në listën e pesë zhvillimeve që nevojitet të ndodhin në 2008-ën.
Lista e pesë zhvillimeve të nevojshme për vitin 2008 hartuar nga ministri i jashtëm britanik, David Miliband përfshin edhe bashkëpunimin e Iranit me bashkësinë ndërkombëtare, përparimin e ndjeshëm drejt krijimit të dy shteteve si zgjidhje e konfliktit izrealito-palestinez, tranzicioni i Pakistanit drejt demokracisë dhe ndryshimi i rrjedhës së vuajtjeve të Zimbabves.
XS
SM
MD
LG