Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryetari i Asamblesë së Përgjithshme të KB-së, Sergjan Kerim ka vlerësuar sot se "vetëm me mbylljen dhe zgjidhjen" e cështjes së Kosovës, rajoni do të mund të ecë drejt një të ardhme stabile, e cila të gjithëve iu jep të drejtën e perspektivës.
Kerim iu deklaroi gazetarëve në Podgoricë se Beogradi dhe Prishtina "duhet të prijnë" në zgjidhjen e cështjes së Kosovës në mënyrë konstruktive. Kjo cështje ndikon në rajon në tërësi dhe të gjithë të interesuarit për stabilitetin e tij duhet të kontribuojnë që kjo cështje të zgjidhet.
XS
SM
MD
LG