Ndërlidhjet

BANJA LLUKË


Presidenti i Serbisë Boris Tadiq tha se Serbia sot nuk është në gjendje që në Kosovë të veprojë si shtet, por ajo asnjëherë nuk do të heqë dorë nga Kosova dhe as nga anëtarësimi në Bashkimin Evropian.
"Bashkimi Evropian asnjëherë nuk do ta shantazhojë Serbinë, kur është në pyetje anëtarësimi në BE me heqjen dorë nga një pjesë e territorit të saj", ka thënë Tadiq gjatë një vizite në Banja Llukë.
XS
SM
MD
LG