Ndërlidhjet

UASHINGTON


Nënsekretari i Shtetit Nicholas Burns ka përsëritur mbështetjen për pavarësinë gjatë bisedave telefonike me presidentin dhe kryeministrin e Kosovës. "Shtetet e Bashkuara plotësisht e mbështesin zgjidhjen sa më të shpejtë të mundshme të statusit final të Kosovës. Nënsekretari ua tha pikëpamjet e tij, dhe sigurisht që u tha se ne vazhdojmë të mbështesim të ecet përpara në zbatimin e planit të Ahtisaarit, që përfshin rekomandimet për pavarësinë e mbikqyrur të Kosovës", tha Casey.
XS
SM
MD
LG