Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Një hetim i brendshëm në OKB ka zbuluar një numër mashtrimesh dhe abuzimesh, ndërkohë që 250 raste tjera janë në hetim e sipër. Shefja e Zyrës së Kombeve të Bashkuara për Kontrollin e Brendshëm, Inga-Britt Ahlenius tha se dy të tretat e rasteve që po shqyrtohen janë ndërlidhur me misionet paqëruajtëse.
XS
SM
MD
LG