Ndërlidhjet

SARAJEVË


Përfaqësuesi i lartë ndërkombëtar në Bosnje urdhëroi t'u merren dokumentat e udhëtimit anëtarëve të familjes së Radovan Karaxhiqit. Mirosllav Lajçak tha se urdhëri "ishte lëshuar me kërkesë të Tribunalit të Hagës për Krime të Luftës dhe në bashkëpunim të ngushtë me agjencitë për zbatimin e ligjit".
Masat përfshinë gruan dhe tre fëmijët e Karaxhiqit.
XS
SM
MD
LG