Ndërlidhjet

BAGDAD


Ammar al Hakim, një nga figurat më të rëndësishme të irakianëve shiitë, ka kërkuar nga qeveria e Nuri al Malikit, me shumicë shiite, që t'i kapërcejë dallimet me irakianët sunitë dhe të punojnë së bashku për të mirën e Irakut. Kjo kërkesë mund të përshpejtojë përpjekjet për përfshirjen brenda strukturave qeveritare të sigurisë të grupeve sunite, që luftojnë kundër Al Kaidës në Irak.
XS
SM
MD
LG