Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministri i jashtëm i Çekisë, Karel Shvarcenberg tha se "Kosova momentalisht është bashkësi autonome, e cila pritet që së shpejti të bëhet shtet i pavarur". Këto komente zoti Shvarcenberg i bëri pas takimeve me presidentin e Kosovës, Fatmir Sejdiu, me kryeministrin, Hashim Thaçi dhe me kryetarin e Kuvendit, Jakup Krasniqi. Ai tha se qëndrimi i vendit të tij për Kosovën është në harmoni me qëndrimin e vendeve të tjera të Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG