Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush do ti paraqesë më vonë gjatë ditës, masat që do t'i ndërmerrë në paketën stimuluese për ta ndihmuar ekonominë amerikane. Shpallja e pritur e këtyre masave po bëhet në periudhën e shqetësimeve se kriza e hipotekave dhe e kredive mund ta fusë ekonominë në recesion. Bëhet fjalë për një paketë prej 150 miliardë dollarësh dhe pritet që presidenti Bush do të bashkëpunojë me Kongresin për këto masa.
XS
SM
MD
LG