Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi pas kthimit nga Shtetet e Bashkuara tha se përveç Rusisë të gjitha vendet të cilat kanë ndikim në zgjidhjen e statusit të Kosovës, përkrahin shpalljen e pavarësisë. Pavarësia do të ndodhë shumë shpejt dhe se kjo është punë e kryer, por "ka mbetur që të përcaktohen edhe aspektet procedurale mes Uashingtonit dhe Brukselit", dhe për këtë javën e ardhshme do të udhëtojë në Bruksel për të "sqaruar edhe disa detaje", tha kryeministri Thaçi.
XS
SM
MD
LG