Ndërlidhjet

MITROVICË


Kombet e Bashkuara në tri vitet e ardhshme do të investojnë 7 milion euro në komunën e Zveçanit si dhe pjesën jugore dhe veriore të Mitrovicës, tha administratori rajonal i UNMIK-ut Jaroslav Kozak. Pas bisedimeve më përfaqësuesin e UNDP-së në Kosovë Frode Mauring, Kozak ka thënë se paratë do të dedikohen për zhvillimin ekonomik të këtyre komunave, programit në fushën e arsimit, shëndetësisë dhe vetëqeverisjes lokale.
XS
SM
MD
LG