Ndërlidhjet

SHKUP


Zyrtarët e PDSH-së nё pushtet kanё paraqitur dorёheqjet e tyre para organeve tё partisё për shkak të rezultateve tё dobëta dhe sondazheve tё fundit të IRI-t sipas tё cilave rezulton se mbështetja për PDSH-në ka shënuar rënie të ndjeshme. Përveç ministrave dorëheqjet i kanë paraqitur më shumë se 100 zyrtarë tjerë, kryesisht drejtorë e zëvendësdrejtorë të institucioneve të ndryshme shtetërore si dhe anëtarë të këshillave drejtuese.
XS
SM
MD
LG