Ndërlidhjet

MOSKË


Ministrat e Jashtëm të Rusisë dhe Sllovenisë Sergej Lavrov dhe Dimitrij Rupel kanë shqyrtuar sot çështjen e zgjidhjes së statusit të Kosovës, njoftoi ministria e Jashtme në Moskë. "Është shprehur interesim i dyanshëm për bashkëpunim të ngushtë në kontekst të kryesimit të Sllovenisë me Bashkimin Evropian, dhe janë shqyrtuar çështjet aktuale në mes Rusisë dhe BE-së", thuhet në komunikatë.
XS
SM
MD
LG