Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kosova do t'i nis edhe konsultimet e fundit me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe vendet e Bashkimit Evropian para se të ndërmarrë hapin e shpalljes së pavarësisë së saj, kanë deklaruar sot presidenti dhe kryeministri i Kosovës. Të dy udhëheqësit e lartë kosovar thanë se procesi ndodhet në fazën finale dhe se tash vetëm pritet që të caktohen afatet kohore për shpalljen e pavarësisë dhe dërgimin e misionit të BE-së në Kosovë.
XS
SM
MD
LG