Ndërlidhjet

STRASBOURG


Asambleja Parlamentare e Këshillit të Evropës në sesionin dimëror do diskutojë dhe për statusin e Kosovës.
Nesër në rend dite pritet të jetë projekt rezoluta për Kosovën, e paraqitur nga lordi Russell-Johnston.
XS
SM
MD
LG