Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Organizata botërore ka kërkuar nga Afganistani të rishikojë dënimin me vdekje për gazetarin e akuzuar për blasfemi. Zyrtarët ndërkombëtarë kanë dyshime të forta lidhur me mënyrën si u zhvillua procesi gjyqësor. Gazetari i dënuar doli para gjyqit pas akuzave nga shokët e tij se ishte tallur me Kuranin dhe fenë islame.
XS
SM
MD
LG