Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nënshkrimi i Marrëveshjes për Asociim Stabilizim me Bashkimin Evropian do të thotë nënshkrim dhe njohje e pavarësisë së Kosovës, ka deklaruar kryeministri i Serbisë Voislav Koshtunica.
"Nëse misioni i Bashkimit Evropian shkon në Kosovë pas nënshkrimit, Kuvendi i Serbisë nuk do ta ratifikojë marrëveshjen, ndërsa qeveria do ta shpallë të pavlefshme", ka thënë Koshtunica.
Duke pranuar se po afrohet çasti i shpalljes së pavarësisë së Kosovës, Koshtunica ka akuzuar Shtetet e Bashkuara të Amerikës se po japin direktiva për shpërbërjen e një vendi të vogël siç është Serbia.
XS
SM
MD
LG