Ndërlidhjet

PRAGË


Cmimet në tregjet financiare evropiane dhe aziatike kanë rënë. Treguesi kryesor në tregjet financiare evropiane ka rënë me 1.7% derisa që nga fillimi i vitit rënia ka qenë 13%.
Edhe në bursat e Japonisë, Hong Kongut, Indisë dhe Kinës u shënuan rënie nga 2.5 në 5.5% .
Analistët thonë se reagimi në tregjet financiare është si pasojë e takimit të rradhës të Bankës Qëndrore amerikane. Pritet ulje e sërishme e interesave në përpjekje për të penguar recesionin e ekonomisë amerikane.
XS
SM
MD
LG