Ndërlidhjet

BRATISLLAVË


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon tha në Bratisllavë se organizata botërore në zgjidhjen e statusit të Kosovës si prioritet do të ketë mbrojtjen e jetërave dhe atë që deri më tani është arritur nën administrimin e Kombeve të Bashkuara.
Gjatë vizitës së tij në Sllovaki Ban Ki Mun ka biseduar me presidentin Ivanom Gassparovic, ndërsa çështja e statusit të Kosovës ishte temë kyçe. Presidenti i Sllovakisë ka thënë se shkëputja e Kosovës nga Serbia është e sigurtë, por Sllovakia nuk do të pranojë shtetin e ri të Kosovës.
XS
SM
MD
LG