Ndërlidhjet

PARIS


Prokurori në Paris ka thënë se tregtari francez Jerome Kerviel do të ballafaqohet me akuza paraprake për thyerje të besimit dhe mashtrim. Kerviel akuzohet për humbje parash në bankën e tij Society General në vlerë prej 5 miliardë dollarësh. Ky mashtrim konsiderohet si më i madhi në historinë e bankës.
XS
SM
MD
LG