Ndërlidhjet

PRAGË


Human Rights Watch tërheq vërejtjen se udhëheqësit autokratë në botë po kalojnë pa telashe pasi po e cilësojnë veten si demokratë për shkak të mbajtjes së zgjedhjeve.
Kësaj politike po i toleron Perëndimi, vecanërisht Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimi Evropian, vlerëson raporti vjetor i HRW për gjendjen e të drejtave të njeriut në botë.
Perëndimi shpesh nuk i ndjek deklaratat me veprime konkrete, thuhet në raport.
XS
SM
MD
LG