Ndërlidhjet

SARAJEVË


Standardet e dyfishta të Bashkimit Evropian ndaj Serbisë po krijojnë mosbesim ndaj Unionit në Bosnjë dhe mund të rrënojnë mbështetjen për reformat aq të nevojshme në vend.
Ky ka qenë qëndrimi i mediave në Bosnjë pas hapave të fundit të Brukselit për afrimin e Serbisë dhe thirrjet që të votohet presidenti aktual Boris Tadic.
E përditshmja më e madhe "Dnevni Avaz" shkruan se "cili është dallimi në qëndrime mes radikalit Nikoliq dhe demokratit Tadic që e bën Bashkimin Evropian kaq dorëlëshuar ndaj Serbisë? Radikalizmi është provuar të jetë investimi më i mirë i Serbisë, që i sjell përfitime të mëdha politike dhe financiare".
XS
SM
MD
LG