Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës tha se shumica absolute e vendeve përfshirë dhe ato që hezitojnë, do ta njohin pavarësinë e Kosovës në të njëjtën ditë kur ta njohin Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Hashim Thaçi tha se Kosova që sot është e gatshme të jetë e pavarur, por shtoi se vazhdojnë konsultimet me bashkësinë ndërkombëtare rreth datës së shpalljes së pavarësisë. Ai tha se Kosova do t'i marrë përsipër përgjegjësitë në zbatimin e paketës së Martti Ahtisaarit.
XS
SM
MD
LG