Ndërlidhjet

HOÇË E MADHE


Ministri serb për Kosovën Sllobodan Samarxhiq ka thënë sot në një tubim në Hoçë të Madhe se ka rrezik real që Kosova të shpallë pavarësinë dhe disa shtete ta njohin ate.
"Serbia kurrë nuk do ta njohë pavarësinë e Kosovës, por do të ndihmojë që në mjediset ku jetojnë serbët dhe ku ndodhen objektet e kultit, të krijohen kushtet për zhvillim ekonomik dhe hapje të vendeve të reja të punës", ka thënë Samarxhiq.
XS
SM
MD
LG