Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush ka propozuar një buxhet rekord prej 3.100 miliarda dollarë. Plani i shpenzimeve për vitin e ardhshëm fiskal, i cili fillon në 1 tetor, 2008, është i pari që tejkalon tre trilion dollarët. Propozimi parasheh rritje të shpenzimeve ushtarake për luftimin e terrorizmit, dhe refundim të taksave për stimulimin e ekonomisë.
Propozimi gjithashtu parashikon deficit prej më shumë se 400 miliardë dollarë.
XS
SM
MD
LG