Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeminisitri i Kosovës Hashim Thaci ka deklaruar se deri në shpalljen e pavarësisë kanë mbetur vetëm disa hollësi dhe se ajo do bëhet pa asnjë dyshim. Pas takimit të rregullt të Qeverisë, Thaci tha se Prishtina, Uashingtoni dhe Brukseli janë në fazën përfundimtare të finalizimit të statusit.
"Cështja e pavarëissë së Kosovës është punë e kryer", ka thënë Thaci.
Qeveria e Kosovës ka ndarë 1 milionë euro nga buxheti për manifestimet me rastin e shpalljes së pavarësisë.
XS
SM
MD
LG