Ndërlidhjet

VILNIUS


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jaap de Hoop Scheffer tha sot se NATO-ja dhe Rusia kanë mospajtime për disa çështje, përfshirë edhe Kosovën:
- Nuk është fshehtësi se vendet e NATO-s dhe Rusia çdo herë nuk pajtohen në çështje të tilla, siç janë, Marrëveshja për Forcat e Armatosura Konvencionale në Evropë, mbrojtjen raketore, për Kosovën ose zgjerimin e NATO-s. Për këtë arsye ekziston Këshilli NATO-Rusi, për të debatuar dhe për të provuar për të gjetur terren të përbashkët, tha zoti Scheffer gjatë një takimi të sotëm të Këshillit NATO-Rusi në Vilnius.
XS
SM
MD
LG