Ndërlidhjet

VJENË


Kombet e Bashkuara do të hapin në Vjenë konferencën ndërkomëbtare treditore kundër trafikimit të qenieve njerëzore. Organizatorët thanë se ky forum do të tubojë 1200 ekspertë, ligjvënës, juristë, biznesmenë, përfaqësues të OJQ-ve dhe viktima të trafikuara nga 116 vende.
XS
SM
MD
LG