Ndërlidhjet

LISBONË


Ministri i jashtëm Luis Amado tha se Portugalia pret që të shohë se si do të zhvillohet ngjarja lidhur me shpalljen e deklaratës së pavarësisë së Kosovës. "Ne do të presim të shohim se kur dhe në çfarë mënyre do të shpallet pavarësia", tha ministri Amado. Sipas tij, "duhet të ekzistoj një qëndrim i përbashkët i Bashkimit Evropian" dhe shtoi se "për këtë çështje është punuar gjatë presidencës së Portugalisë në Bashkimin Evropian dhe këtë synim e mbanë edhe presidenca sllovene".
XS
SM
MD
LG