Ndërlidhjet

Georgievski: Do të veprojmë si BE


Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Lubisha Georgievski tha se në rast të shpalljes së pavarësisë së Kosovës, Maqedonia do të veprojë njësoj si Bashkimi Evropian. Pas takimit me homologun slloven në Lubjanë, ai tha se qëndrimi i qeverisë në Shkup është se "nuk ka zgjidhje më të mirë se ajo që e ka propozuar Martti Ahtisaari", dhe se Maqedonia asnjëherë as në mënyrë retorike nuk e ka ndryshuar këtë mendim.
XS
SM
MD
LG