Ndërlidhjet

Sarkozy: Ndryshon harta e Evropës


Presidenti francez, Nicholas Sarkozy ka bërë të qartë mbështetjen për pavarësinë e Kosovës.

Duhet të mësoheni se si duket harta e re e Evropës, tha Sarkozy duke folur për Kosovën në një shkollë.

"Duhet ta ndryshoni hartën e Evropës, ku duhet të jetë dhe Kosova", tha presidenti francez.

XS
SM
MD
LG