Ndërlidhjet

Bush fillon turneun në Afrikë


Presidenti amerikan, George Bush, arrin sot në Benin, në kuadër të vizitës në pesë vende afrikane.
Turneu synon të vë në pah angazhimin e Shteteve të Bahskuara për të zgjidhur kontestet rajonale, për të promovuar reformat demokratike dhe për të luftuar HIV/AIDS-in dhe malarjen në këtë kontinent.
XS
SM
MD
LG