Ndërlidhjet

Samarxhiq: BE ndërmerr vendim të turpshëm


Ministri për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Sllobodan Samarxhiq, ka thënë se Bashkimi Evropian ka ndërmarrë "edhe një vendim të turpshëm", pasi është pajtuar për dërgimin e misionit të BE-së në Kosovë.
Serbia duhet të "rivlerësojë marrëdhëniet e saj me Bashkimin Evropian dhe me të gjitha shtetet anëtare, të cilat, herët a vonë, do ta njohin pavarësinë e Kosovës", tha Samarxhiq.
XS
SM
MD
LG