Ndërlidhjet

PRISHTINË


Festa e Vitit të Ri është pritur në Kosovë në mënyra të ndryshme. Një pjesë e qytetarëve të Prishtinës , ndërrimin e viteve e ka pritur jashtë, nën tingujt e muzikës dhe zhurmën e fishekzjarreve. Shumica e qytetarëve të Kosovës, natën e mbrëmshme e kanë kaluar në shtëpitë e tyre. Zyrtarët e policisë thanë se nuk ka pasur incidente apo të lënduar, ndërkohë që televizionet vendore kanë transmetuar urimet tradicionale të liderëve, në të cilat ka mbizotëruar dëshira që 2006 të jetë vit i pavarësisë së Kosovës.
XS
SM
MD
LG