Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kombet e bashkuara kanë emëruar diplomatin gjerman civil Tom Koenigs si përfaqësues të tyre në Afganistan. Ai do të zëvendesojë në këtë post francezin Jean Arnault. Koenigs ka shërbyer si komisioner për të drejtat e njeriut dhe ndihmave humanitare në qeverinë federale gjermane. Njëherësh Koenigs ka punuar dhe si përfaqësues special i Kombeve të Bashkuara në administratën civile në Kosovë.
XS
SM
MD
LG