Ndërlidhjet

BRAZILIA


Brazili tha se ka paraqitur një rezolutë të re bashkë me Gjermaninë dhe Indinë për të zgjëruar Këshillin e Sigurimit.
Propozimi është i ngjashëm me atë të vitit të kaluar të propozuar nga Brazili, Gjermania, India dhe Japonia, i cili nuk arriti të fitojë dy të tretat e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG