Ndërlidhjet

PRISHTINË


Autoriteti Rregullator i Telekomunikacionit të Kosovës, edhe sot ka vazhduar me heqjen e antenave të operatorëve ilegalë të telefonisë mobile që veprojnë në Kosovë. Por, më i godituri duket të jetë operatori serb Mobtel, pasi që e ka pasur rrjetin më të gjerë në Kosovë.
Shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen, ka thënë se vrpimi i ART-së është ligjor dhe nuk është i drejtuar kundër komunitetit serb.
Përfaqësuesit e serbëve të Kosovës ndërkaq, e kanë quajtur vendimin problem të madh politik.
XS
SM
MD
LG