Ndërlidhjet

NJU JORK


Organizatat "Human Right Uatch" dhe "Amnesty International" i kanë bërë thirrje Kirgizisë që të mos i kthejë 4 refugjatët në Uzbekistan.
Drejtorja për Evropë dhe Azinë Qendrore e "Human Rights Uatch", Holly Carter, ka thënë se keqtrajtimi i të burgosurve është rutinë në Uzbekistan. Ajo beson se 4 refugjatët do të keqtrajtohen, pavarësisht zotimeve të Tashkentit se nuk do t'i keqtrajtojë ata.
Edhe "Amnesty International" ka thënë se Uzbekistani nuk do t'u përmbahet këtyre sotimeve.
XS
SM
MD
LG