Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Ndërkombëtare për Zhvillim USAID, ka vendosur të japë fondin prej 36 milion dollarësh për zhvillimin e ekonomisë vendase dhe mbështetje për unitetet e qeverisjes lokale dhe ato juridike Po sot,. Banka Botërore ka ndarë 15 milionë dollarë për këtë vit, në zbatimin e projekteve që do të mundësojnë rritjen e zhvillimit ekonomik në Kosovë dhe krjimin e vendeve të reja të punës. Ky institucion, zbatimin e këtyre projekteve, e fillon me dy programe të veçanta, hollësitë e të cilave janë publikuar në një takim me gazetarët në Prishtinë.
XS
SM
MD
LG