Ndërlidhjet

BRUKSEL


Parlamenti evropian vendosi sot të mbledhë prova në burgjet e CIA-s në Evropën Lindore.
Ligjvënësit janë pajtuar të ngrenë një komitet me 46 anëtarë i cili do të përbëjë hetimin e parë të mbajtur nga BE. Në një deklarate të Parlamentit Evropian thuhet se komiteti do të investigojë nëse agjensitë e shërbimeve amerikane ose vendet e treta kanë ngritur qendra izolimi sekrete dhe kanë kryer tortura ndaj të burgosurve nëe vendet e BE apo vendet kandidate për anëtarësim.
XS
SM
MD
LG