Ndërlidhjet

NJU JORK


Ish presidenti amerikan Bill Klinton, ka shpallur iniciativën e përbashkët me 9 kompani farmaceutike, për të cilën, tha se do t'i zvogëlojë shpenzimet e testimit dhe trajtimit të virusit HIV/AIDS, si dhe do të shpëtojë qindra mijëra jetë në 50 vendet në zhvillim.
Marrëveshja mes Fondacionit Klinton dhe kompanive, synon përgjysmimin e shpenzimeve të diagnostifikimit, dhe t'i ulë çmimet e ilaçeve për 30 përqind.
XS
SM
MD
LG