Ndërlidhjet

PODGORICË/TIRANË


Drejtori i Policisë malazeze, Veselin Veloviq, dhe drejtori i Policisë së Shqipërisë, Bajram Ibraj, kanë vlerësuar sot se puna e përbashkët e dy policive i ka zvogëluar ndjeshëm aktivitetet kriminale në zonat kufitare.
Sipas një komunikate të policisë malazeze, Veloviq dhe Ibraj, kanë shprehur nevojën e intensifikimit të mëtejshëm të bashkëpunimit ndërmjet dy policive.
Zoti Veloviq po qëndron në Tiranë me rastin e përvjetorit të policisë shqiptare.
XS
SM
MD
LG