Ndërlidhjet

JERUSALEM


Qeveria e Izraelit e ka miratuar sot organizimin e zgjedhjeve palestineze në pjesën arabe të Jerusalemit.
Zëvendës-kryeministri i Izraelit Ehud Olmert në mbledhjen e kabinetit ndërministror, tha se kabineti do të vendosë për përgatitjet e zgjedhjeve të 25 Janarit.
"Përsa i përket gjithçka që lidhet me Jerusalemin, unë do ti propozoj kabinetit, që zgjedhjet të mbahen nën të njëjtat arranxhime si në vitet 1996 dhe 2005.
Por Izraeli nuk do të lejojë në asnjë rrethanë, hyrjen e Hamasit në Jerusalem"-tha zëvendës-kryeministri izraelit.
XS
SM
MD
LG