Ndërlidhjet

ANKARA


Turqia ka paralajmëruar Irakun se kompanitë turke do të ndalojnë eksportin e naftës dhe produkteve të rafinerisë përfshirë dhe gazin e lëngshëm, nëse Iraku nuk paguan borxhin prej një miliard dollarësh. Ministri turk i Shtetit Kursad Tuzmen, tha për agjensinë Anatolia se shpërndarësit po kërkojnë pagesë nga organizata shtetërore e naftës në Irak për ngarkesën.Turqia është shpërndarësi kryesor i produkteve të rafinerisë për Irakun.
XS
SM
MD
LG