Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi Politik i Delegacionit të Kosovës për bisedimet statusore ka miratuar sot parimet bazë të reformës së pushtetit lokal në Kosovë.
Këto parime përcaktojnë pozicionin e Prishtinës se reforma e pushtetit lokal ose decentralizimi mund të zbatohet pas pavarësimit të Kosovës, dhe po ashtu thuhet se këto parime e përjashtojnë mundësinë e çfarëdo organizimi lokal që do ta shpiente Kosovën drejt ndarjeve etnike apo krijimi i korridoreve etnike.
XS
SM
MD
LG