Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i Zyrës amerikane në Prishtinë Philip Goldber gjatë një takimi me kryetarin e Kuvendit të Kosovës Nexhat Daci është interesuar rreth përgatitjeve të Prishtinës për bisedimet mbi statusin dhe për vendimin lidhur me pjesëmarrjen apo mospjesëmarrjen e palës kosovare në takimin e Vjenës. Ndërsa zyrtarët vendore nuk janë prononcuar në Presidencën e Kosovës jo zyrtarisht është thënë se delegacioni kosovar pritet të mblidhet kësaj jave ku do të merret edhe vendimi për takimin e Vjenës.
XS
SM
MD
LG