Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli Drejtues i Partisë Demokratike Serbe për Kosovë dhe Metohi me shumicë votash ka vendosur të shkarkojë kryetarin e kësaj partie Slavisha Petkoviç, nën akuzën për shpërdorim të detyrës dhe mjeteve financiare. Zoti Petkovic, ministër i Kthimit në Qeverinë e Kosovës, i ka hedhur poshtë këto njoftime, duke thënë se njerëzit që e kanë lëshuar komunikatën në emër të Këshillit Drejtues, nuk janë anëtarë të këtij Këshilli.
XS
SM
MD
LG