Ndërlidhjet

GAZË


Lideri palestinez Mahmoud Abas ka konfirmuar gadishmërinë për bisedime të reja për proçesin e paqes me Izraelin në prag të zgjedhjeve të përgjithshme të 25 Janarit.
"Ne i themi Izraelit, se jemi partnerët tuaj në proçesin e paqes dhe ne jemi të gatshëm të ulemi në bisedime sa po të mbarojnë zgjedhjet. Këto bisedime do të përfshijne shumë çështje, që varen nga samiti i Shar El Sheikut- tha zyrtari i lartë palestinez.
XS
SM
MD
LG