Ndërlidhjet

BERLIN


Kryeministri francez Dominique de Villepin tha se Bashkimi Evropian nuk mund të zgjerohet pafundësisht, dhe shtoi se blloku duhet ta shqyrtojë me kujdes aplikimin e Turqisë në çdo fazë të negociatave.
De Villepin tha se në Francë, fjalën e fundit për çështjen e Turqisë do ta thonë francezët në referendum.
Kryeministri franceze githashtu tha se vendi i tij shpreson që Bullgaria dhe Rumania t'i bashkangjiten unionit në një të ardhme të afërt, por vetëm pasi t'i kenë plotësuar kriteret.
XS
SM
MD
LG